Rajzmeditáció, DIY, életmód és más

Kimera lapjai

Kimera lapjai

Csók a fagyöngy alatt

2018. január 06. - Farkas Erika Kimera

Peti időről-időre kitalál számomra "elrablós" programokat. Megmondja, hogy nagyjából mit vegyek fel, és kb. mennyi ideig fog tartani a program, de ezen kívül nem tudok semmit. Én pedig készülök, izgulok, találgatok, mint egy kisgyerek. Így voltunk legutóbb decemberben egy romantikus "fényvillamosozós" utazáson,

img_20171214_184025.jpg

 

vagy nyár elején Jásdon, ahol útközben egy cuki kis faluban színesre festett bicikliken voltak az utca névtáblák. 

 dsc_2342.JPG

 

És ma is "elrabolt". A mai uticél Péliföld-Szentkút, ami nem csak búcsújáró hely, hanem egy ma is csodálatosan finom forrásvizet adó hely. A Szentkút nevű helységek, ténylegesen arról kapták a nevüket, hogy ott olyan forrásvíz volt/van, aminek csodás gyógyulásokat tulajdonítottak. Ezeket a csodákat megerősíteni nem tudom, de az tény, hogy mi évek óta csak forrásvizet iszunk. Úgyhogy először körülnéztünk a környéken, ami a mai csodás időben fantasztikus volt. A lágyan simogató napsütés, az erdő friss, már már tavaszias illata, és a táj szépsége együtt fantasztikusan feltöltötte a testünket és a lelkünket is. Csönd volt, béke és nyugalom, csak néhány cinke, harkály és kacsa hangját hallottuk. A hab a tortán pedig, hogy a környék tele van fagyönggyel, amik közül egy ágacska pont a forrás mellett volt elhullva. Mit is tehettem volna, mint magunk fölé lógattam, miközben csókot kértem.....Ilyen élmények után, alig várom a következő "elrablásomat". 

img_20180106_115836.jpg

img_20180106_125907.jpg

fagyongy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kimeralapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8813554601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása