Rajzmeditáció, DIY, életmód és más

Kimera lapjai

Kimera lapjai

Mielőtt kidobnád

azaz műanyagmentes július után kreatív augusztus

2019. július 30. - Farkas Erika Kimera

Már csak alig egy hét van a táborig, ahol környezettudatosan kreatívkodunk. A háztartásban előforduló "hulladékok", megunt, kinőtt vagy elhasznált dolgok kapnak új életet. A tábor leírását itt találjátok,  de most nézzük a tematikát, napi bontásban:

Aug. 5. Hétfő - Textilvarázs  Vászonszatyrot festünk, pólók kapnak új életet, többféle formában (festős póló, pólóból hajpánt, nyaklánc vagy karkötő, )

Aug. 6. Kedd - Azok az "utálatos" műanyagok   Fagyis dobozból minikertet készítünk, műanyag kupakból társasjátékot, samponos, tusfürdős, mosószeres flakonból kulcstartót.

Aug. 7. Szerda - Papírkosár  Teafilter mandala készül, újságpapírból karkötő, müzlis dobozból kreatív füzet, és egy társasjátékot is alkotunk.

Aug. 8. Csütörtök - Üvegműves  Topjoy üvegből virágváza,  Nutellás, lekváros üvegből mécsestartó, és a pénteki fürdősó üvegének elkészítése

Aug. 9. Péntek - Boszorkánykonyha  Házi fürdősót készítünk, illóolajokkal levegőillatosító és a legjobb diy szappanbuborék. 

Ha kedvet kaptál, gyere tarts velünk. Minden nap 9-15:30-ig alkotunk, közben a Tranzit kreatív szakácsai ebédet készítenek nekünk. 

És most Last minute áron csatlakozhatsz, az 5 nap ebéddel 39.000,- Ft/fő

Ha csak egy-egy napra tartanál velünk, akkor 10.000,- Ft/nap az egész napos kreatívkodás díja.

Ugye találkozunk? Jelentkezni a kimeralapjai@gmail.com email címen tudsz. 

img_20190530_182537.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kimeralapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1114987636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása